Akcijos
APPLEBelaidės ausinės Apple AirPods (2-os kartos)
Spalva: Balta
Jūsų pasirinkimas
Belaidės ausinės Apple AirPods (2-os kartos)
123,14 €
Iš viso:
123,14 €
Prekių pristatymas nemokamas
Visoje Lietuvoje per 2-4 d. d.
Užsakymus pristatome nuo 18 €.

IŠSKIRTINIS STILIUS IR KOKYBĖ

Naujas požiūris į ausines

Dar ilgesnis „AirPods“ pokalbių laikas sukuria neprilygstamą belaidžių ausinių patirtį, su bet kuriuo jūsų turimu įrenginiu. Sodrus, aukštos kokybės garsas veikia taip magiškai, kad muzika taps neatsiejama gyvenimo dalimi, su kuria nenorėsite skirtis nė akimirkai.

Jokių laidų, jokių ribų

„AirPods“ lengvai sukonfigūruosi vienu bakstelėjimu ir jos bus automatiškai prijungtos visam laikui. Jomis išties lengva naudotis. Jos žino, kai įsidedi ausines į ausis, ir muzika pristabdoma, kai jas išsiimi. „AirPods“ puikiai veikia klausantis muzikos per „iPhone“, „iPad“ ar „Mac“.

Privalote išgirsti

Visiškai naujas „Apple“ H1 ausinių lustas užtikrina spartesnį ir stabilesnį belaidį ryšį su jūsų įrenginiais – iki 2 kartų greičiau persijungia prie aktyvių įrenginių ir pusantro karto greitesnis telefono skambučių sujungimo laikas. H1 lustas taip pat užtikrina mažesnę delsą žaidimų metu net iki 30 procentų. Todėl kai žaisite, klausysite muzikos ar mėgausitės tinklalaidėmis, girdėsite geresnės kokybės garsą.

Išmanus patogumas

Optiniai jutikliai ir judesio akcelerometrai veikia kartu, kad automatiškai valdytų garso patirtį, įjungtų mikrofoną telefono skambučių metu ir įgalintų „AirPods“ leisti garsą, kai tik įdedate jas į ausis. Taip pat be jokių suvaržymų galite nešiotis tik vieną ar abi „AirPods“ ausines ir paleisti arba praleisti dainą dukart spustelint ausinę. Balso atpažinimo akcelerometras nustato, kai kalbate, o kryptingi mikrofonai filtruoja išorinį triukšmą ir susitelkia į jūsų balsą.

Įspūdinga galia

„AirPods“ užtikrina vieną ilgiausių rinkoje 5 valandų klausymo laiką, o dabar net iki 3 valandų pokalbių laiką – ir visa tai vos vienu įkrovimu. Be to, jas paprasta priderinti prie savo poreikių - dėka įkrovimo dėklo ausines galite įkrauti kelis kartus ir klausytis ilgiau nei 24 valandas. Reikia greitai įkrauti? Tiesiog įdėkite „AirPods“ atgal į dėklą 15 minučių ir galėsite klausytis iki 3 valandų bei kalbėti 2 valandas.

Parametrai

Informaciją apie įrangą pateikia įrangos gamintojai, paslaugos teikėjas neatsako už pateikiamų duomenų atitikimą įrangos parametrams. Plačiau apie išlygas dėl parametrų skaitykite čia.
Bendroji informacija
Bendroji informacija
Svoris, kg (neto)
0.18
Atsparus smūgiams
Ne
Atsparus vandeniui
Ne
Ryšys ir duomenų perdavimas
Ryšys ir duomenų perdavimas
Bluetooth
Taip
Bluetooth versija
BT 5.0
Baterija
Baterija
Baterijos talpa, mAH
0
Integruota baterija
Taip
Greitas krovimas
Ne
Bevielis krovimas
Ne
Veikimo laikas (val.) iki
5
Krovimo trukmė (val.)
0
Garsas
Garsas
Stereo garsiakalbiai
Ne
Mikrofonas
Taip
Kitos funkcijos
Kitos funkcijos
Komplektacija
Ausinės, krovimo dėklas,maitinimo laidas, naudojimo gidas, saugos informacija

Prekės likutis salonuose

Deja, pasirinktame mieste prekės neturime.
Užsisakykite naujienlaiškį

Palikite savo el. paštą, o mes pažadame dalintis ypatingai vertingais pasiūlymais jūsų verslui. Privatumo politika.